Отображение 1–12 из 29

Показать 9 12 24 36 48

Пивна тарiлка

324 грн.
Картопляні крокети, спрінг-роли, курячі крила "Баффало", цибулеві кільця, хрусткі вуха, сухарики з часником, соус "Баффало", соус спайсі.
  • Вихiд: 550/50 г

Смажені чилійські мідії в сухарях “Панко” з соусом “Айолі”

96 грн.
М'ясо мідій панірованих в сухарях "Панко" подається з соусом "Айолі".Вихiд: 200 / 40 г

Смажені рапани в сухарях “Панко” з соусом “Айолі”

96 грн.
Рапани паніровані в сухарях "Панко", подаються з соусом "Айолі".Вихiд: 180 / 50 г

Смажені овочеві спрінг-роли з кисло-солодким соусом

96 грн.
Овочеві спрінг-роли подаються з соусом "солодкий чилі".Вихiд: 180 / 50 г

Качина грудка “Магре” з інжиром

220 грн.
Запечене філе качки з карамелізованим інжиром, грушею, вишневим соусом.Вихiд: 340 г

Мітітєї

112 грн.
Ковбаски без оболонки приготовані з фаршу яловичини та свинини, запечені в хоспері. Подаються з капустою "по-чеськи", лавашем, маринованою синьою цибулею иа шашличним соусом.Вихiд: 130 / 50 / 110 г

Філе судака з овочами

200 грн.
Смажене філе судака з овочами WOK.Вихiд: 300 г

Стейк з лосося з вершково-рибним соусом

256 грн.
Запечене філе лосося на картопляму пюре з каперсами з вершково-рибним соусом.Вихiд: 310 г

Медальйони з телятини

236 грн.
Смажена теляча вирізка з вишневим соусом на основі червоного вина, припущеним шпинатом у вершковому маслі з часником.Вмхiд: 235 г

Медальйони зі свинини

160 грн.
Свина вирізка запікається та подається на соусі з білих грибів з картопляним пюре.Вихiд: 340 г

М’ясо мідій, рапанів, кальмара у вершковому соусі

180 грн.
М'ясо мідій, рапанів, кальмара, тушковане у вершково-пряному соусі, подається з чіабатою/Вихiд: 300 / 50 г

Запечений сібас

184 грн.
Сібас запікається в хоспері та подається з вершково-лаймовим соусом та лимоном.Вихiд: 200 / 75 г