Отображение 13–24 из 29

Показать 9 12 24 36 48

Ковбаски гриль “Барбекю”

148 грн.
Курячі ковбаски запікаються в хоспері. Подаються з капустою "по-чеськи".Вихiд: 160 / 100 / 100 г

Курячі ковбаски “По-Галицькі”

148 грн.
Смажена в хоспері пряна куряча ковбаса кільцем власного приготування. Подається з капустою "по-чеськи", хріном та гірчицею.Вихiд: 230 / 100 / 100 г

Шоколадний брауні

102 грн.
Шоколадний бісквіт з мусом із бельгійського шоколаду з вишнею та мигдальною стружкою.Вихiд: 160 г

Шашлик з лосося з вершково-лаймовим соусом

264 грн.
Шматочки лосося запікаються в хоспері, страва подається з листям салату, вершково-лаймовим соусом та лимоном.Вихiд: 170 \ 50 \ 50 г

Шашлик курячий

144 грн.
Філе курячого бедра, лаваш, синя маринована цибуля, соус шашличний.Вихiд: 230 \ 50 \ 50г

Шашлик свиний

176 грн.
Добірний ошийок, лаваш, синя маринована цибуля, соус шашличний.Вихiд: 220 \ 50 \ 50 г

Грибний крем-суп

84 грн.
Грибний крем-суп з вершків, грибів, цибулі, вершкового масла.Вихiд: 380 / 50 г

Салат “Нісуаз” з тунцем татакі

144 грн.
Мікс салату, тунець обсмажений в кунжуті, оливки Каламата, стрючкова квасоля, помідор чері, яйця перепелині, каперси, цибуля синя маринована, соус з гірчиці.Вихiд: 230 г

Салат «Цезар» з креветками “Панко”

152 грн.
Мікс салату, креветки тигровані паніровані в сухрях "Панко", соус "Цезар", помідор чері, яйця перепелині, Пармезан.Вихiд: 260 г

Салат «Цезар» з куркою в сухарях “Панко”

120 грн.
Мікс салату, курка панірована в сухарях "Панко", соус "Цезар", смажений бекон, помідор чері, яйця перепелині, Пармезан.Вихiд: 330 г

Сирний крем-суп з трюфельною олією

104 грн.
Сирний суп приготований на основі крем-сиру, Пармезану, Дорблю та вершківюВихiд: 360 / 50 г

Запечені копчені ребра

184 грн.
Ребра копчені в смокері власного приготування запікаються в хоспері та подаються з соусом свит-чилі.Вихiд: 270 / 50 г