Гостьове Пиво
Пиво «Weihensephaner Vitus» 1 лiтр
Пивоварня: Weihenstephan, Баварія.
Пшеничний бік або Вайценбок
ALC: 7.7% vol.
IBU: 17Найміцніша версія традиційного баварського вайсбіру. Можна подавати, як подвійне-пшеничне. У смаку ті ж відтінки, що і хороших вайсах - гвоздика, банан, хлібні тони, тільки більш насичено і з легким ефектом, що зігріває.
Пиво «Timmermans Kriek Lambic вишневе» 1 лiтр
Пивоварня: John Martin Brewery & Timmermans, Бельгія.
Крик
ALC: 4 % vol.
IBU: 10Традиційне бельгійське кисле вишневе пиво. Основа, це ламбік, пшеничний ель спонтанного бродіння, який викидають у дубових бочках 2-3 роки, а потім ще на рік додають до нього вишню, щоб на виході отримати приємний ель з тонами кислуватої вишні та вишневої кісточки.
Пиво «Bourgogne des Flandrеs» 1 лiтр
Пивоварня: John Martin Brewery & Timmermans, Бельгія.
Фламандський червоний ель
ALC: 5% vol.
IBU: 25Напівтемне традиційне бельгійське пиво. Є спеціальним фламандським сортом і робиться шляхом купажу витриманого в бочках кислого червоного елю та молодого коричневого пива. У смаку домінують червоні ягоди, винна кислинка та тони бочки. За задумом мало стати альтернативою червоному вину.