Показ всех 4 элементов

Показать 9 12 24 36 48

Половина курча «По-аджарськи»

185 грн. 148 грн.
Гарна половина курчати маринується «по-аджарські» та запікається в печі «Хоспер». Подається з печеною картоплею та сметано-часниковим соусом.
  • Вихiд: 350/150 гр
В корзину

Перепела в хоспері

225 грн. 180 грн.
Перепілка породи «Білий техаський бройлер», вирощена на особистій фермі. Готуються на відкритому вогні
  • Вихiд: 2шт /100/30 г
В корзину

Качина грудка з грушею під ягідним соусом

239 грн. 191 грн.
Насправді вишукана страва! Філе французької качки «Mulard» запікається до готовності та подається з карамелізованою грушою під ягідним соусом.
  • Вихiд: 200/150 г
В корзину

Курячий карман з сиром «Дорблю»

153 грн. 122 грн.
Добірне куряче філе, фарширується благородним блакитним сиром та запікається в печі «Хоспер».
  • Вихiд: 200 г
В корзину